Nejnovější recenze ze sekce Štípače dříví
- Paráda
- Ulehčí práci
- Malý kolečka, otrošku větší byla by lehčí přeprava
- Pro občasné využití super stroj a pomocnik
- Dostatečný tlak pro běžné štípání
- Vzhledem k fundovanému a osvědčenému výrobci mě nemile překvapilo vedení dorazové tyčky - příčí se při zvedání (i když je mazána) - vždy po pár zdvizích je nutné vodící matici pootočit, aby nedocházelo k příčení
Jeste jsem nepouzil, ale mam k dispoici starsi klin bez silonu a velmi mi pomahal. Beru druhy, delame se synem, tak at se o vikendech doplnujeme.
- Deklarovaný tlak .
- Tlak není při štípání tvrdých dřevin dostatečný. Zvláštní návod, bez přesné specifikace použitých šroubů, Můžete si vybírat.Nedrží zarážka.
- Snadná manipulace
- Dobrý výkon
- Prozatím dobré
- Zatím vše OK. Je to dělník.
- Při kontrole oleje se musí odstranit držák...
Zatím jsem spokojen, vyřízeno velmi rychle, montáž sice chvíli trvala, ale byla bez problémů. Za hodinu práce mám hromadu naštípaného dříví, o které se mně se sekerou ani nezdálo...a s nesrovnatelně menší námahou.
Velká síla, na váhu stroje celkem snadná manipulace. Možná zbytečně komplikované ovládání (asi dáno bezpečnostními požadavky), jen pomalý návrat pístu do horní polohy
Zatím jsem ho nepoužil přímo v akci ale zatím vše co mám od této značky slouží svému účelu
- štípačka přišla poškozená, ale v rámci reklamace, která byla vyřešena téměř obratem, mi přišla po mém schválení kompenzace. Takže jsem byla mile překvapena rychlým jednáním po dříve přečtených negativních recenzích. V současné době plná spokojenost. Výrobek vyzkoušen a zatím šlape jak má.
Hodně muziky za rozumný peníz
- montáž podle přiloženého návodu (překlad) je trošku zavádějící, např. k upevnění ovládací páky použij dvě podložky, ale k dispozici je pouze jedna apod.
funguje zatím bez problémů
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Jediné mínus bylo při sestavení. Špatně popsaný postup a musíte mít k sestavení svoje nářadí.
kvalita
Naprosto splňuje moje očekávání.
- funguje jak ma
teska skladovani, neda se odmontovat nohy.
Štípačku Patriot 8T jsme vyzkoušeli, zatím velká spokojenost.
zatím jsem ho nezkoušel
- Zatím vše ok
- Za ty peníze dobrá štípačka
- Tlak 8t
- Lze dokoupit křížový sekáč
- Na sekání sukoviteho dřeva je slabá, ale za ty peníze těžko očekávat 16t profi sekačku
Za ty peníze dobrá štípačka, koupě nelituji
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit