Nejnovější recenze ze sekce Štípače dříví
Štípač splnil očekávání. Zatím naštípáno jen 1m3 měkkého dřeva, větších průměrů. Zkoušeli jsme rozštípnout i tvrdé a taky spokojenost.
- Jsme s ní velmi spokojeni, splnila naše očekávání - doporučujeme
- přesnost úderu, který si nastavíte podle potřeby
- malé riziko odlétávání dřeva
- poměrně rovný rozštěp
- jen na malá polena kolem 10 - max. 15 cm, jinak se naboucháte do aleluja
Dělící klín je málo těžký, chtělo by to kilo až dvě navíc nebo klíny dva, lehký (který tam je) a těžší. Za tu cenu by si to zařízení zasloužilo. Nevhodné na sukovaté dřevo. Velká sekera Fiskars je prostě lepší, a hlavně levnější.
Kaxl Štípací trn 38x115mm s uchycením SDS+ S038M-SDS
Registrovaný uživatel
Přidáno: 13. prosince 2022
(naposledy upraveno 13. prosince 2022)
Pokud chcete pořídit štípací kužele na dřevo, berte ty s SDS nástavcem o průměru 38 nebo 45 mm, z menších průměrů budete zklamáni.
- štípačka splnila očekávání
- 1000x lepší ne sekera
- snadná obsluha, zajištění bezpečné práce, dobré technické parametry
Při prvním použití zjištěna netěsnost hadice k pístnici v lisovaném spoji.
Výhoda je že se píst po rozštípnutí špalku vrací do původní polohy, bez nutnosti mačkat páku.
Nevýhodou je mačkání tlačítka prstem, ale trochu
zručnější kutil si to upraví k obrazu svému.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Dobrý den,děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšitna Vaše další nákupy.Přejeme pěkný den.S pozdravemONLINESHOP.CZ
funguje dobře zatím použita jednou kvalitu ukáže čas
Nevyzkoušen jen sestaven
super produkt
- za ty peníze výborná štípačka na občasné štípání dřeva
- štípačku jsem zakoupil koncem května a od té doby průběžně štípu a do tet jsem poštípal 6 metrů měkkého a 4 metry tvrdého dřeva.Funguje super ani sekeru jsem ještě nemusel brousit.Velká spokojenost.Supr značka.Mám ještě akušr/vrtačku
štípe dobře
výborně štípe i velké polena
Nejsem si jistý, jak dlouho vydrží horní úderová plastová hmota klínu. Již po krátké době používání, s kalačem Fiskars ve funkci palice, se začíná deformovat, a měnit tento díl klínu za nabízenou cenu se jeví jako nepřiměřeně drahé. Vrtulový tvar klínu je dobrý a pomáhá.
- Super pomocník, dostatečné parametry
Montáž je trochu znesnadněna čepem uložení nože, ale po dočasné demontáži velmi vhodné včetně upínacího materiálu. Doporučuji mít uložení čepu v úrovni mezi loktem a ramenem obsluhy, jde to pak mnohem snáze.
Nůž se trochu viklá, ovšem není to na závadu, naopak můžeme si trochu s polínky pohrát.
Celkový dojem je dobrý, určitě dlouho poslouží.
třísky nejdou štípat
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »