Nejnovější recenze ze sekce Štípače dříví
Splnil očekávání
Výborný pomocník. Dobře se s ním manipuluje. Šikovný podavač a brzda. Vůbec se nenadřete.
kvalitní zpracování, dobrá cena.
- bezproblémový štípání
- jednoduchá obsluha
Výborný pomocník štípe dobře
nastavení delka tlačného klínu nedrží špatně kyřešebý vymezovací kroužek.
- Malý, lehký a dostatečný výkon
Předčil má očekávání! Štípe naprosto vše! Průměr špalku který udává výrobce jako maximální, je pouze číslo. Pokud nenainstalujete ochranou klec, tak na tom štípnete koláč o téměř jakémkoli průměru, pouze pak musíte špalek pootočit. Samozřejmě je to trochu náročnější na manipulaci. Vyzkoušeno na bukových špalcích (již suchých!!!) a průměru o hooodně větším než 55cm ;-) při délce polena cca 50 cm...... a to i sukatá polena ;-)
Doporučuji!!!!sestavení bez problémů,stipacka ušetří spoustu času bez velké namahy.
Štípačka malá ale výkoná.
- Solidní poměr výkon/cena, bezproblémový provoz...
- nevýhoda je,že je to nízké,lepší by to bylo na stojánku s kolečky,takto musí být člověk stále ohnutý
- 7 tun je fakt síla,suchý buk i dub hravě zmákne i nad průměr 30 cm délky 38 cm
- kryt by mohl být větší,u větších špalků překáží
- Suky štípe jako nic
- Olej byl z výroby doplněn
- Težší
Chvilku jsme si na něj zvykali, ale za těch pár dnů nám naštípal dříví co normálně štípeme měsíce. Navíc ho umím ovládat i já jakožto městská holka :)
štípe
- Štípačka vyzkoušená, velká spokojenost, za 3,5 hod.naštípáno 8 plnometrů
- Nemám připomínky
Zatím velká spokojenost
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Dobrý den,děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšitna Vaše další nákupy.Přejeme pěkný den.S pozdravemONLINESHOP.CZ
- příšerný návod na montáž, dal bych to někomu předělat
funkčně splňuje co jsem chtěl, některé díly jsou použité jako z dětských hraček - doraz na omezení pohybu
- Možnost štípání až metrových polen
- Dostatečná rychlost pohybu štípacího klínu.
- Při štípání polen kratších než cca 50cm je nutné je podložit např. dřevěným hranolem
- U zakoupeného kusu nedostatečná hladina hydraulického oleje.
- Rameny na přidržování polen lze sevřít jen poleno o min. průměru cca 10cm, což je při štípání najemno zbytečně omezující. Navíc v mém případě v důsledku nekvality provedení dorazů přidržovacích ramen nebylo možné tenké poleno udržet v ose štípacího klínu. (Vyřešil jsem úpravou polohy dorazů. Tip pro výrobce: Bylo by vhodné, kdyby dorazy určující krajní polohu ramen byly seřiditelné.)
Přes drobné nedostatky bytelný a zdá se kvalitní stroj s nímž je radost pracovat. Rozhodně doporučuji.
- výkon
- robustní zpracování
- pojezdové kolečko
- zatím nic
štípe jak zběsilá i tvrdý kusy
nemám dostatek zkušeností k hodnocení
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »