Nejnovější recenze ze sekce Štípače dříví
Na domácí štípání špalků 50cm dost silná
Dobré provedení, pracuje lépe než jsem čekal. Míra hluku je také nižší. Doporučuji pro kohokoliv od pubereťáků výše.
Klín je funkční, špalky se štípou skvěle...
Kaxl Štípací trn 38x115mm s uchycením HEX S038M-HEX10
Přidáno: 4. října 2024
(naposledy upraveno 4. října 2024)
Zakoupeno v HobyNaradi.cz
- Maká to pěkně
Zatím jen vyzkoušeno.Uvidíme později.
- Výborná manipulace díky velkým kolům a relativně nízké váze.
- Je nízká, potřebovala by stabilní podstavec.
Perfektní, silný a rychlý stroj.
Dobrá cena i kvalita.
- Stabilita při presunu
- Celkově vypadá dobře
- Štípe i krátké špalky cca 40cm
- Nastavitelný doraz při zvedání klínu
- Jak jsem četl i v jiných recenzích, páka na levou ruku se stáčí po uvolnění dozadu za stipacku, je to trochu nepohodlné, ale dalo by se to kutilsky vylepšit.
- Nebylo by na škodu, kdyby po uvolnění páky píst automaticky vyjížděl nahoru, ale to nejspíše není možné z bezpečnostních narizeni
Velice mě překvapila stabilita stipacky při přepravě, po hrbaté trávě se neměla tendenci převracet. Z pohledu konstrukce to vypadá dobře i řemeslné provedení ok. Já na tom stipam délky 50cm, špalky suchy smrk průměr cca 60cm, sukate a výkon ok, jasan kolem 50cm čerstvý a taky ok. Dlouhé špalky jsem nezkoušel.
- štípe dlouhé špalky
- provoz na 230V
- dobrý výkon
- kolečka - na rovině (beton, asfalt, dlažba) v pohodě, přeprava po trávě s velkými problémy
za hodinu to naštípalo dost dříví, dobrá je možnost nastavení dorazu.
problémem jsou při převozu po trávě špatně umístěná kolečka a omezovače náklonu se zarývají do země, byla by tam lepší malá kolečka místo navařeného dorazu.
- Ulehčení práce
Funguje
Plní účel který má.
- naprosto vyhovující výkon
- obtížná montáž přídavného stojánku i
Zatím nemám s tímto výrobkem praktickou zkušenost,rad se za 3-6 měsíců podělím:
Produkt splňuje moje požadavky na výrobu dřeva na topení v kotli.Zatím funguje bez problémů.Dobrá cena.
Je to pouze na měkké dřevo a velmi silnou vrtačku.
Super, štípe sukaté jako malinu -)
- Pevná konstrukce, na 230V, štípací tlak 10t, zvedání dlouhých špalků bez námahy
Chybí druhá (vyšší) poloha stolu pro štípání krátkých špalků, nemá možnost výměny štípacího klínu. I přesto spokojenost.
- silná
- i přes větší hmotnost celkem dobrá manipulace při převozu
- Hlučnější pohon
- Zbytečné ovládání na obě ruce - pro soudnou obsluhu
- Pro zvedání pístu nahoru je potřeba držet páku - stačí odstranit pružinu a zvedá se automaticky
Silná a rychlá štípačka, ze které však bezpečnostní prvky dělají téměř nepoužitelný kus. Snaha o bezpečnost se cení, ale v tomto případě by musely být špalky ideálně rovné, stejného průměru a délky. Prakticky potřebuje uživatel špalek lehce přidržet pod najíždějící klín, takže jedna ruka chybí. Běžný uživatel, který ví co dělá bude mít stejný názor.
Časem bude levá páka předělána na nohu.
- Opravdu silná hydraulika
- Špatně přístupná měrka oleje.
- Chybí nastavení délky zpětného chodu
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »