Nejnovější recenze ze sekce Štípače dříví
- jednoduchost, robustnost
- Dodáno vše a v pořádku.
- super
- neznám
- skvělý produkt
- Návod
- Použitelná štípačka, žádná hitparáda. Pochybuju že má tlak těch 7 tun, ale nemám to jak změřit. Občas to nemá sílu na poměrně normální špalky. Ale je jich relativně málo, většinu to naštípalo.
- Zboží, které jsem obdržel absolutně neodpovídalo tomu, co obchod sliboval. Na fotkách bylo něco (štípačka s integrovaným stolkem), v krabici něco jiného (štípačka bez stolku), návod byl ale ke štípačce se stolkem.
- Výrobce tiše změnil specifikaci, aniž by přejmenoval výrobek.
- A tím zmátnul jak sebe, tak prodejce a tím pádem i zákazníky. Návod zůstal k původnímu provedení a balil se do krabic s novým provedením.
- Návod, který jsem obdržel byl tím pádem k ničemu.
- Výrobce/dovozce je bordelář, takže nechci vědět, jak bude řešit případné reklamace. Štípačka sama o sobě normální (naštípáno tak dva kubíky dřeva), ale prodejní zkušenost otřesná.
no zatím výborne
ONLINESHOP.CZ
Výborný pomocník! Jen to zapínání motoru mělo být lépe vyřešeno. Časem upravíme. Prozatím jsem vložil mezi kabel a prodlužovák zásuvku s vypinačem, abych měl lepší způsob ovládání a nemusel šmátrat kdesi do boku.
- Kvalitní materiál
Hodí se spíše na štípání polen s prasklinou. Potom poleno štípne na 3-4 díly. U polen bez prasklin se občas projeví jeho větší úhel u konce a jak se zalepí drážky, má tendenci se vracet. Určitě kopě nelituji.
- Účinný, opravdu ta torze funguje.
- Materiál vypadá opravdu kvalitně. Neštípe se a úderová plocha se nedeformuje
Za ty peníze opravdu skvělá koupě. Pomocí dvou klínů jsem štípal akátové metry.
- dobrá cena
Bezpečnostní zábrana je nic moc....pevnost.Jinak mašinka ok
ONLINESHOP.CZ
Musel jsem zabrousit šroub M8 do špičky a udělat na vodící liště malý zářez aby doraz fungoval jinak plechy a kryt úplně zbytečné
- dost tvrdý a neotlouká se.
ONLINESHOP.CZ
Kvalytní material z kerého je trn vyroben.
Otěr výrobku je minymální.
Jednoduchý štípač na celá polena i jemnější třísky. Jde to samozřejmě bez elektřiny, ale chce to sílu. Proti sekání jen sekerou je to ale pohodlnější.
o dříví dělám každý rok a tohle mi to dost ulehčilo
Je menší než jsem čekal ale praktický. Za mě doporučuji!
- dostatečná síla
- přijatelná cena
klec víc překáží než pomáhá,klouže doraz,ovládání oběma rukama.
- Za super cenu výborní dělník lehce jsem naštípal 8 metrů dřeva na zimu ze sekerkou a klínem palicí bych to dělal věčnost
- Největší nevýhoda je špatná možnost zjištění hladiny a doplnění oleje ,mizerný a zbytečný návod mraky zbytečného materiálu klec a plechy atd. a pár věcí je třeba poupravit ,šroub zajištění posuvu atd. prkotiny .
Naštípe i větší průměr dřeva akorát u tvrdého dřeva ,neštípat suché to nelze .